31 oktober 2007

Två mål...

Inte illa för det räckte till poäng mot serieledarna. 3-2 efter förlängning blev det. En helt jämn match enligt swehockeystatistiken. Skotten 24-24 efter 60 min och sedan öste Pantern på två till i förlängningen. GSK hade då en utvisad.

Jäkligt bra GSK! Hoppas nu vi kan ta något med oss av detta. Får läsa vad tränarna säger i tidningen i möran.

*

Konstig dag idag. Strömavbrott i hela samhället på lunchen av alla tider. När man kommer hem och har målat färdigt så upptäcker man att rautern. Min "dö-link" är det nu. DÖD! inte en lampa som lyser. Poff död. Kan nog vara strömavbrottet som den inte tålde av.

*

Måste se dumt ut när man sitter och glor på en blippande ruta i datorn. Men när det gäller GSK i den rutan så får det se ut hur som helst. Spännande värre ju.

*

Den andra rutan var det Leksand i. Given utgång så kommentarerna var det intressanta. Örnens premiär verkar finnas mer att önska av. Första skottet gick in. Och det stannade vid det. 4-1. Sedan gav han Sundsvallspelare pucken två gånger. Skärpning Ed. Annaras Eddi.

*

Jobbar bara halva dagen i morgon. Vi har sedan semester. Fick reda på det idag på eftermiddagen. Poletten trillade ner. Visste om det men tiden har gått lite fort bara och vi var vid 2/11 nu ju. Kul överraskning för nu fick man ju massa gratistid. He He!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du Mårten lite glädje blev det ju till sist för er. Ni kämpade bra men vi var ju fem man kort. Tydligen hade ni fullt lag och spelar ni såhär fortsättningsvis så lär vi kunna svinga många bägare tillsammans framöver!

# 72 Mårten sa...

Ultrapanter!!!

Du är en riktig kompis du.....