17 oktober 2009

Matinén slutade med förlust.

GSK - Olofström slutar 2-3.

GSK målen gjordes av Näslund och Bystedt.

Detta var en riktigt bra hockeymatch och att GSK får spö kan nästan kvitta. GSK grabbarna står upp riktigt bra denna eftermiddag. Tempot i matchen är så högt att spelarna har stora bekymmer med att få till något överhuvudtaget egentligen. Men GSK skapar en del i början trots allt. Näslund känns het mest hela tiden. Men som vanligt missar vi lite i det höga tempot som Oik skruvat upp och De kan sätta ettan efter ha varit ren i slottet. Perioden rullar på och de gör även 0-2 i första.

I andra gnuggar vi på än mera och som tur är så får Näslund och hans kedja utdelning. Inget vackert mål men går man rakt på mål så blir det mål. Gnuggandet föranleder en Oik timeout precis innan Näslunds mål.

I tredje jobbar vi på bra och det hänger ett GSK mål allt mer i luften ju längre tiden rullar på. Men i en kontring så räddar Strömberg och returen kan inte två GSK:are få undan utan det blir 1-3 i stället. Kämpandet fortsätter och till sist hänger Bystedt vackert in en reducering. Fem kvar vid det laget och ut med målisen efter ett tag men vi kommer inte närmare trots en del chanser.

Oik sket sig på tummen. De kunde inte glänsa fullt ut. Förvisso levererade hockeyproffsen och de behärskade tempot lite bättre än vi men hade fan i helvetes tur med domare Karlsson som inte var konsekvent idag tyvärr. Vi hade dem i andra perioden. Men, men... Märktes att de vunnit en del då går det med har man som vi fått kämpa för alla mål så får man fortsätta med det hela tiden.

359 såg på och jag tycker att GSK fick ganska bra stöd av de få GSK:are som var där. Oik hade minst 110 pers i en klack som hördes och höll igång snäppet sämre än Tingsrydarna. Cred dock att man inte sprang över mot oss och fjanade sig. De sjöng för sitt lag och skötte sig bra.

Var är Gislaved? ca: 240 st utöver den tillresta klacken. Skandaldåligt!! Dags för GSK att - MARKNADSFÖRA GSK - rejält. Laget gjorde det minsann idag.

Strömberg, Näslund och Fidde tycker jag bör lyftas fram idag utöver hela laget.

Uddamålare är aldrig kul men som coach Nermo sa "Vi föll med flaggan hissad hela vägen upp idag" om det nu är en tröst. Jag tycker det efter att ha sett målen trilla in i jämn takt i matcherna som passerat revy.

Bra kämpat GSK - nästa så jäklar!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, idag var det en riktigt bra insats av våra hockeykrigare. Synd bara att de inte fick med sig nån välförtjänt poäng också....följde matchen via LGsports...bor på Öland, annars hade jag varit på plats....familjen ville annat idag..var på Nybromatchen bl a.

jag tycker också det är SKANDALÖST dålig uppslutning på matcherna! Ett par hundra kronor i månaden kan man väl satsa på bygdens bästa hockeylag? Så mycket annat finns det EJ som konkurrerar i den delen....
ha det bäst!
syns vi i Telenor Arena den 25e?
// ÖlandsÄlgen

# 72 Mårten sa...

Kanske, kanske, kanske att vi gör.

Får se om man får ihop lite folk till en bil. Vi bör komma ut på lite bortamatcher nu tycker jag när spelet satt sig lite.