06 oktober 2009

Ring Nicki Pedersen.

Dags att ta nya tag för GSK-laget efter den om man säger så rejäla förlusten i lördags. Mörrum nere i blekinge är det som gäller. De tog även de storstryk sist men varit med bra i sina andra matcher trots lite lite poängutdelning. Man vann för övrigt över Pantern hemma efter förlängning så det blir inte lätt för de våra. Gäller nog att få hål på dem relativt tidigt för om Heintzaren står så vet vi hur det kan gå från förr. Han kan bli som en vägg men det kan lika ofta se billigt ut. Våga skjut bara, gör det ofta och gör det bra bara.

Växjös Sebastian Magnusson som varit hos oss gick till Mörrum nyss. En ass på tre matcher hittills. Annars leder David Nilsson deras interna på sex poäng och Linus Bladström är deras mäste målskytt med tre fullträffar.

GSK har ett bakslag i att Salmela fått lämna reträtt ett tag pga. skada. Annars verkar det som alla kan vara med. Bara att kämpa på och det kan vara lättare att spela borta i och med att man spelar lite mera återhållsamt då och då hålls laget ihop lite mera. Målisen får mer hjälp och man kan utnyttja andra lagets misstag lite mera.

Ringa Nicki? Jo. De matcher GSK vunnit hittills har man suttit på vallen och hållit telefonen varm medan speedwayen underhållit oss. Vore ju fint om man fick lite show om vi GSK supportrar likt voodoo gått ner och satt oss på vallen även denna ondag.

By the way... sitter just nu och kollar Rangers mot Jersey på tv samtidigt som jag knapprar här. Kan inte släppa att GSK fick king Henrik utbytt efter tio minuter och 3-0 i den där matchen mot Mölndal andra säsongen i allsvenskan. Annat nu.

Kämpa på som attan GSK mot Mörrum!!

Inga kommentarer: