11 oktober 2009

Matchdag.

GSK skall ner till Kristianstad idag för match. Enkronasmatch för övrigt så det blir nog folkligt i hallen. Laget de möter är i genomsnitt lika gammalt men däremot två kilo tyngre. Inget att rädas alltså. Men den där Jens Svensson lever än och leder deras interna med 9 p skuggad av Johan Andersson på 7 p.

En som däremot höjer den där medelvikten i Kik är 113 kg back Patrik Magnusson. Minns ni han från Ulricehamn i fjol? Rätt stabil. Blir något att ta sig runt idag.

Sen är legenden, hjälten, maistron Per-Erik Elklunds son Daniel Eklund något att hålla koll på. Äpplet faller sällan långt från trädet.

Vi själva då? 23 insläppta på de tre senaste matcherna. Givetvis måste det till bättring där om vi skall ha chans att vinna matcher. Vårat första par med Bystedt och Ahlqvist står på -11 båda två. Inte bra! Vore kanske dags att byta center med Bystedt. Pettersson -2, Kölle -2, Boman -3. Hur som haver så måste vi släppa in mindre mål i matcherna.

GSK kan spela avslappnat och jobba på i det tysta för det är Kik som har pressen på sig. Detta är en match de räknar kallt med att casha in. Man hoppas ju att de som vanligt gör sin sämsta match för säsongen idag. För övrigt som alla andra lag gör just mot GSK.

Kämpa av bara f-n nu GSK!!

Inga kommentarer: