01 oktober 2009

SM-finalen - heat 3 - sista heatet.

SM-GULD!

IGEN!

GRATTIS LEJONEN!


Under gårdagen var det bara på det igen. Ny finalmatch och tolv poäng skulle hämtas upp på Vargarna. Laget som gjorde det var Nicki, Max, Ruud, Holder, Swidde, Watt, Agö och Göthberg. Samma som tidigare och lika uppställt som i tidigare hemmamatcher i slutspelet.

Denna match började lite trögt för Lejonen med endast en tvåpoängsledning efter fjärdeheatet. Då grublades det en del men det hade man inget för. Lejonen med Holder och Ruud i spetsen värmer oss lite kylslagna runt ovalen med femetta efter femetta efter det. Åtta heat tog det att vara förbi i totalen. Vargarna är helt vilse på Axelent och Lejonen kan bara dra ifrån dessto mera till en ointaglig ledning redan i det fjortonde heatet. SM-GULDET ÄR BÄRGAT IGEN!!!

Matchen slutar 62-34 och totalt vinner Lejonen över Vargarna med 104-88.

Även i Gislaved blev det storpublik. 7137 såg på och 34 k i halva potten.

Pedersen var tillbaka i gammalt slag igen. Men Ruud och Holder dominerade. Swidde även han tvåsiffrig. Men när man tänker på det så har Lejonen två killar från Gislaved i finallaget. Det är kul och Göthberg tar två poäng ikväll. Riktigt bra!

Fröjd var nöjd. Inte konstigt när bucklan är bärgad igen.

Det var en rolig speedwaysäsong det här. Började trögt med ett lag man egentligen inte litade på. Nere på sistaplatsen i tabellen en bit in på säsongen. Ulle släpptes till stort förtret för en annan. En rolig Kumlaresa på semestern utmynnade i första bortavinsten och efter det är det inte många tappade poäng. När Max anslöt efter Smedernas konkurs och i samband med det kunde få ner antingen Max, Swidde eller Watt på reserven så fick jag känslan att vi tar guldet denna säsong med. Känslan höll i sig hela vägen och Lejonen var med till sista heatet säsongen 2009.

Guldet stannade där det hör hemma - HOS LEJONEN!!!!

Inga kommentarer: