18 november 2009

Sjätte raka nu.

Sjätte raka förlusten blev det ikväll för GSK. 4-1 skrevs Panterns segersiffror till.

GSK målet denna gång gjorde Jönsson.

GSK vann skotten med 34-30 och skall vi gå efter det så har vi hängt med bra även denna gång. En lite olycklig start igen med ett 2-0 underläge redan efter fem minuter. Släpper man det mot motståndare i denna serie så är lagen allt för bra på att spela på dessa ledningar och det blir otroligt svårt att komma igen. Och att få jaga, jaga, jaga hela tiden gör det definitivt inte lättare. Men vi fick ju den viktiga 2-1 pucken och var nära men Pantern ryckte sen till sig matchen igen.

Bystedt saknades idag på grund av sjukdom.

Sjätte raka och endast 10 gjorda mål på de matcherna och hela 35 insläppta. Vi måste således göra minst sex mål för att kunna ens tänka på att vinna om vi inte får tätt på försvaret i första hand.

Supporterspelaren är nu klar för GSK. Mike Wirll. En kanadensare som har bra poängutdelning i ligorna han spelat i. Senast i ECHL. Samma liga som Fitzy nu återfinns i. Han verkar inte ha spelat denna säsong hittills vad jag kunde se så man får hoppas att killen är i form i alla fall. Men det är först i nästa runda han skall producera som bäst så man måste nog ge han lite tid. Sen hur det än är så kan ingen begära att han skall göra sex mål per match så man får än en gång predika att se till att täppa till bakåt för att ha någon som helst chans att ta de viktiga poängen framöver. Och framför allt..... hitta vem som skall passa fram till han. Skall i alla fall bli spännande värre att följa Wirlls framfart framöver.

Bara att ta nya tag nu GSK!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tur att inte Bysse var med för då hade han säkert haft ett helt "tjog" på minussidan.

# 72 Mårten sa...

Jo tack du! Men Ahlqvists form kommer sakta men säkert nu. +1 igår.