12 november 2009

Tingsryd borta.

I morgon kväll blir det inte lätt för Gislaveds Stolta Krigare. Tingsryd borta som är obesegrade hittills i serien. Vad säger man? Det är väl det enda som talar för oss det att de just är obesegrade.

Kölle står på åtta poäng i våran interna tillsammans med Åkesson och känns just nu som våran formstarkaste spelare. Pettersson är bara före dem. Tänk er då att Taif har elva spelare som gjort mer än Kölles åtta poäng. Med det i tanke så får man nog inse att det kommer bli jobbigt värre framåt fredagskvällen. Sen har de även ett superpowerplay som nog inte gör våra liv mycke lättare det heller.

Tingsryds redan starka trupp blev starkare i uppehållet när Johan Forsander knöts till klubben. 281 ES matcher och senaste säsongerna i frankrike. Taifs trupp börjar bli dyr nu.

Vi får se positivt på uppgiften och hålla huvudena högt. Att göra sitt bästa är det enda vi kan begära. Tingsryd snittar 2224 åskådare i Dackegloben så fin inramning runt matchen kommer det att vara.

Hemmaplan är en sak och borta en annan men tycker vi spelade riktigt bra och hade en hel del oflyt sist mot dem hemma trots 0-6 i baken. Men just nu är det nog lättare för GSK att spela på bortaplan och bra matcher har vi gjort där nere förr. Vändningen i fjol kom i Tingsryd vad jag vill minnas ändå att vi förlorade den matchen den gången.

GSK - ge allt ni kan bara!

Inga kommentarer: