17 november 2007

Oj..oj..oj..oj!

Fredag.

Resan till Mörrum får jag väl börja med i detta stycke. En underlig jobbadag kröntes med en hejdlös fest i Mörrum. Efter jobbet och lite mat så bar det av till Reftele för att hämta chauffören till våran minibuss i Ås. Ett glatt och gött gäng väntade där på oss och när vi for var vi åtta stycken totalt.

Resan löper på och väl nere i Mörrum så vattnar vi Konsum lite och huxflux blir vi nio stycken. Hur det än gick till så när bloggarn gör entre på läktaren så har det gått 52 sekunder. Upp med flagga och go GSK go! Enda plumpen med resan denna gång att 2,5 timmar är för lite restid en sådan här afton. Riktigt usla körförhållanden med dimma så all heder åt chaffisen. TACKAR!!!

Matchen är en skollektion i hur man spelar hockey. Mörrum ansåg att de var tama men det var ju vi som gjorde att de såg helt urusla ut. Jimmy, Emil och Hoffa målar denna kväll. En kväll som ingen föll ur ramen. Möjligen att Mörrumspubliken på vissa håll faller ur då det kommer in det ena efter det andra på isen. Klart att då har ju våra grabbar lyckats rätt bra. Men kul att Emil börjat komma igång. Bobby underlättar nog en del.

Klackarbetet? Vi är världens sämsta klack med en i varje hörn, men passionen för GSK kan ingen ta ifrån oss. Vi hördes och syntes rejält, hjälpte grabbarna i boxplayet. Sen när laget spelar som de gör så gör ju de våran afton tio gånger om.

Riktigt så kass är vi ändå inte. Vi fick till det riktigt bra. Läktarröj, boardclimbing (ståplatsen i Mörrum är skapad för det) flagga på utsidan sargen, spontana danser, en Fors på isen. (han gjorde som tur var inte en Boork) en Sandahl på topphumör. Tror nog lirarna tyckte det var kul för de bonkade som tusan i isen efteråt.

Hemresan gick av bara farten sedan. Med sång och ramsor gick det lätt värre att konka milen hem. Väl i Ås bytte vi till bil igen och hemma typ sent. Tid för lite nerladdning och det gjorde nog de flesta i ressällskapet. Tror sista messet kom 01.45. He he!!...Men kul var det. Riktigt jäkla kul!

*
Lördag idag va?

Och hockeydags igen. J20 i x7. Gick fan inget bra. Pinsamt nederlag med 6-3. Lite lite folk med och de 13-14 spelare som var med gick sig trötta mot slutet. Inget att orda om men vi ska vinna dessa möten mot lillebror. Så är det!

Passade bra att fara till x7 för logistiken efter gårdagen skulle styras upp och lite rekreationshockey är ju aldrig fel då.

*

Snart hockey igen. Då är det dags för Helsingborg. 0-5 spö sist och ett helt annat läge nu än sist. Vi har hemma och tillgång till betydligt fler spelare denna gång. Tror det skall mycke till för rödskinnen om de skall slå oss nu. Känns helt enkelt bra nu inför matchen. Vi kan ju snacka trend nu när vi har fyra i rad med poäng. En vacker syn på sportplock den där stigande formkurvan.

Väl mött i Gislerinken i möran gott folk. Jag skall dit!

Inga kommentarer: