26 november 2007

Inför fredagen 30/11.

Det finns lite funderingar på att ordna buss till Göteborg på fredag 30/11. Just nu så befinner det sig så att det går att ringa till GSK.s kansli på dess öppettider för att anmäl sig. Den eventuella anmälan är i så fall bindande. Jag ringde idag, då var vi nio st. Vet att det är stammisar som inte hört av sig än så det är troligt att det blir en liten buss i alla fall. Tänk på att onsdagkväll tas beslutet om det blir buss eller ej. Då får ni fasen ha bestämt er!

OBS ej helt klart--> Nu har det ju inte solats ut på GSK-hockey än men bussen går från Ås, Reftele, smålandsstenar (stationen 16.10) Gislaved (stationen 16.30) Kortedala (förhoppningsvis i tid) . Pris brukar hamna runt 150-170 kr beroende på storlek på bussen. Fler klart billigare 13-16 st dyrare. <-- OBS ej helt klart!!

*

Tränade lite idag. Skulle se om "ribset" höll. Tre veckor har gått. Man tänker så jäkla dumt att jag tar det lite lugnt. Gör man det? Fasen heller. Lite i början men sen är man där igen och kör för fullt. Så det blir spännande att känna hur det känns att lägga sig sen. Och framförallt om man kommer upp.

*

Något helt annat. Såg en jingel på tv att de skulle sända en Melodifestivalårskrönika. Va fan! Har inte Björkman fått tillräckligt med tvtid nu. Skiten varar ju hela året på detta sättet. Även radion! Inte bra!

Inga kommentarer: