24 januari 2008

Nyheter i VN?

Faktiskt så var det lite sådana för mig idag. Första och bästa var att det blir tv sändningar från Elitserien i speedway på Canal Plus. Riktigt fint det. Kan det sändas matcher från Allsvenskan i hockey och fotboll och Elitseriehockey så är showen lika stor runt ovalerna. 24 matcher plus slutspel är inplanerat. Kanon helt enkelt. Tv4 var riktigt B förra säsongen som la ner sändningarna. Kolla in Lejonens hemsida för mer detaljer.

*
Andra nyheten är Teemu Selänne. Är på is igen. Ett nej är ett nej som hux flux kan bli ett ja. Var det inte det GP fick för sig. Men nog dax att lägga ner finnen en gång för alla.

*

Michal Grosek var den ende hittills på presskonferensen i Tällberg. Mr Lundström fick naturligtvis frågan om det blir mer. Tecken i ansiktsdragen tydde på att det kunde bli det. Skall man tro på en back till mon tro. Den som lever får se. Det är inte långt kvar till 31 januari. Läste ni länken ovan så skulle Teemu bestämma sig innan 1/2. Som han sa "inget spel i Europa". NHL.s värvarstopp är ju senare.

*

Tillbaka til Grosek. 1351 utvisningsminuter totalt hittills. Skall han spela med Vopat? 1912 min på han. Får se det i morgon mot Rögle. I så fall. Hualigen!! Längtar redan.

*

Satt på jobbet och hungrade till ordentligt vid kvart i tolv idag. Fantasierna om mat och så kom upp ideligen. Tiden gick och rasten kom. Ut fort som tusan och slänga sig på Skeppan. Hinner bara upp på sadeln och vad får man se.

Första jommlans nummerplåt på en grön Volvo är.....EAT..!?!? Vad säger man?
En sådan till är att när farsan hämtade en sprillans ny bil för ett antal år sedan gick det upp för oss att på plåten stog det NEW..!?!?

Inga kommentarer: