18 november 2008

Ulricehamn på agendan.

I morgon bär det av till Lassalyckan i Ulricehamn för möte med Uif. Säsongens andra möte mellan lagen. 5-3 vann GSK med på hemmaplan.

Nu är det så att vi har haft himla lätt för Uif de senaste möterna. Många träningsmatcher dock. Men senast stretade de emot bra och det på bortaplan. De har kämpat på bra där borta. Började i ettan förra säsongen i E serien och var med bra till en början men föll dock igenom och fick kvala. Slapp Khk och klarade kontraktet. Hamnade i våran serie denna säsong och har vant sig vid många matcher och långa resor vid detta laget. Spelet jobbas det på hela tiden och laget blir stabilare och stabilare. Därför varning värre i morgon för GSK. Det är nog dags för dem nu med vårat facit i näven.

Stabilare var det. Uif värvade i uppehållet en back. Patrik Magnusson. 20 år. 203 cm och 113 kg. Där har GSK.arna något att runda.

Matti Pinomäki

GSK har nog gjort rätt i att skriva ett tryout kontrakt med Matti Pinomäki. Tror inte han är någon "Nicki Pedersen" direkt. Han måste studeras innan. Så är det bara.

Matti har spelat i Tyringe 06-07 och gjorde 10 p på 32 matcher. Vi spelade den säsongen mot Tyringe. De åkte ur och det var ingen som imponerade skyhögt över mängden i det laget. Kiruna sedan spelade till en början i en serie med endast 6 lag. Matti gjorde 27 matcher och 13 p. Ger mig den på att de kom de flesta mot Boden och Lycksele som parkerade sist i den serien.

Han är inte speciellt stor heller. 171 cm och 77 kg. Känns spontant att vi har redan backar som Pinomäki. Nu med Ranta i laget igen som tar för sig framåt och bakåt. Hur länge det nu varar. Men Älmqvist? Större starkare och spela enkelt bara. Ranta och back Hoffa kan stå för det kreativa.

Men, men. Väl värd ett test och den man minst anar kan vara det som behövs.

--== Go GSK Go ==--

Inga kommentarer: