28 december 2008

J-20 hockey.

Nu har jag varit i Gislerinken igen. Men när vi kom dit var inte domarna på plats. Så efter en viss liten väntan kom J-20 matchen mot Vimmerby igång. Och det kunde lika gärna kvittat. Ett inte alltför bra GSK tappar till ett 0-3 underläge till sista perioden. Väl i den sista så går man på lite och det tacklas mer på de fyra första minuterna än på hela matchen hittills. Men vi kommer inte närmare än ett nederlag med 2-3.

Det fick räcka för bilen söderifrån denna dag. Vi drog hem men GSK juniorerna skulle spela en till mot Vimmeby senare under dagen. Var väl för att spara in lite resande antagligen.

Bara julen passerades så kom minsann hockeyn igång igen. JVM, Spengler cup, Allsvenskan, Elitserien, NHL och dubbelmöte för GSK juniorerna hemma. Har blivit en del tittande. Inte minst på Svenska juniorkronerna. Fantastiskt rolig hockey att titta på. Och att det var Finnarna som slogs tillbaka gjorde ju ingenting. Simon spelade hela matchen och gjorde det bra. Match inatt igen.

*

Ett rätt gynnsamt spelschema för fortsättningsserien. En tung på en onsdag till Karlskrona. Annars skall väl de andra kunna ses utan att slita ut sig fullständigt.

Inte helt gynnsamt dock att truppen förmodligen tappar ytterligare en topp fem spelare i interna poängligan. Eller förstekedjespelare om man så vill. Tyckte att det räckte med Ericsson. Men Tobbe och Hoffa verkar lite på G så det jämnar nog ut sig.

Kämpa på....GSK!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vem tappar man förmodligen?:(