23 februari 2008

Inte bra.

Kom hem nu och surfa ut på burken för att kolla hur det gick i Nörrköping!?!?!?

Illa visade det sig.

Viss spetskompetens hade tillförts j20 laget för att säkra upp en seger i jakten på grannlaget. Segern kom men det gick ej vår väg i Norrköping. Så vi får hoppas på nästa lördag då sista omgången spelas. Vi Dalen hemma, x7 Nässjö hemma. Vi hoppas på genomklappning i Aplarinken.

Spetskompetens var det ja. Eller vad sägs om. Jimmy, Selin, Erik, Bystedt, Rasse, Holeczy, Kölle, Fidde och Salinas. Kunde bara gå på ett sätt och det gjorde det. 8-3 slutade det.

Matchen var ingen höjdare. Mörrumsgrabbarna blev nog lacka på toppningen och var ej på humör. Tog en jommlans massa utvisningar. Tior och femmor. Tjabbade ut sig. Slogs ut sig. Trippade ut sig. GSK var inte sena att utnyttja detta i de två första. Sista sedan var det vi som inte ville spela färdigt och fick sitta av en del med i båset. De gör då sina tre mål.

Diskussionen annars var väl att reda ut alla Mörrums minutrar. Kvittningar och ersättningar. Utvisningar som skall börja när andra slutar. Inte helt lätt. Varken för seketariatet eller på läktaren.

Inga kommentarer: