16 februari 2008

Buss å Bus

Kungälv som gäller för en betydelselös uppgörelse i morgon. Den tändvätska vi får ta fram är väl det sura facit mot laget från västkusten. Endast en oavgjord och en suddenseger. Men vi får hoppas på ändring på det och att poängen sätts in på vårat konto nu. Skall vi förlora bör inte förlusten bli mer än fem mål. Då tappar vi andraplatsen och det vore surt. Just nu känns det som om rättvisan segrat till sist. Eller vad säger ni?

Buss blir det igen i morgon. Kul att få skriva det. En minibuss var ej svår att fixa till och vi stannar där med. Svårt med chaufför till större buss med alltför kort varsel. Fick agera vägvisare i caféterian innan idag så ett par bilar lär dyka upp utöver mupparna också.
Englund och Forslund...stor och liten?!?!

Bus var det i Gislerinken när j20 grabbarna vann med 12-0 över Olofström. Och tillbaka till bilden så vet jag vem som var stor. Forslund!!! Född 92. Han slog fan inte en felpass, ett rungande stolpskott, bländande genomskärare och fina flippass. Tacklingarna han åkte på svalde han hur bra som helst. Riktigt bra var grabben. Och är!

Laget var kryddat mycke riktigt med. Jocke, Jimmy, Rasse, Erik och Emil. Taktpinnen sattes upp rejält direkt som ni förstår. Men vid 6-0 så hände en grej. I en tät situation så går Oik.arns klubba av. En situation som i vilken match som helst. Men Oik.arn får tuppjuck och sliter GSK.arns klubba ur händerna på han och slänger ner den i isen och stampar sönder den. Inte klokt men sant. Betala för fan!

Kul med ett fullt lag för en gångs skull för Klas men när två snackade ut sig (villket jag kan förstå efter domarbedömningen i strulet framför mål) och Englund steg av frivilligt efter halva matchen såg det ut som vanligt. Två femmor att tillgå bara. Ner på fyra backar. Jimmy petades upp till forward och Forslund dominerade på backen.

Eriks facit blev fyra mål, Rasse tre, Jimmy två, Englund ett. Ni får ursäkta för detta är med stor reservation. Taget rätt ur pallet som kom av sig efter alltför många mål.

Inga kommentarer: