28 februari 2008

Finhockey med Fulresultat.

Finhockey vete tusan denna gång. Tror fasen att jag tagit över efter Rotsnubblarn när det gäller att sia om framtiden. Förvisso denna gång så var det som att skjuta mot öppet mål. Så väl känner jag mina lag. Som skrivet i förra inlägget så var ju inte LIF så hemskt intresserade av att spela hockey igår.

Fjärde alternativet i kassen och femte på bänken. Således ingen Örn, Läck eller Manne. Challe stod även över han. Skall ju inte göra något för Borås skall ju köras över ändå med det manskap som fanns tillgängligt. Sak samma. Relaterar inte mer än att som det såg ut så är det inte dåligt att det bara var ett måls skillnad med tre minuter kvar. Ut med Hanses och ett i baken till så att slutställningen bev 5-3 till Boråsarna som spelade föbrilt för en playoff plats. Surt men sant!Roman Vopat. (bloggarn på rätt sida planket som tur var, men han log åt oss i alla fall..!?!?)

Skrev ju även om att Vopat skulle jobba på en ickeGSKare också. Jo han gjorde det den gode Vopat. Han betalade min resa och entré lätt med sänkningen av Jens Karlsson mitt framför oss. Först en feg crosschecking av "damen". Sen en rak vänster av Vopat! Det räckte!

Den där Jens Karlsson har jag retat mig på i många år nu. Och han är likadan än. Filmar och förstärker, snackar skit och är inte ens bra. Han fick ta priset igår och det satt fint.

Domarn Morgan Johansson är värd en rad med. SOPA! Håller en nivå de tio första. Sen vänder han och man får göra vad man vill de andra tio i perioden. Man visste verkligen inte vad man hade han. Priset tar han i slutet av första. "Damen" och PiEd hamnar i fight efter att "damen" armbågstacklat PiEd. Det var endast de killarna där för de andra bytte. Det gick inte att ta fel alltså. JK ut en tvåa. PETROVICKY ut två plus två!?!? Jo så blev det! PiEd spelade för fullt i boxplayet. En liten spaning är att PiEd har typ en mörkare hudfärg. Så så svårt att ta ut rätt kille kan det ju inte vara i detta fall.

Riktigt fin har ishallen blivit med enkla medel. Entré och extraisen är ju flådigt sedan tidigare men nu var stolar bytta och paneler runt hallen målade i roströd färg. 2700 pers var det där och jag upplevde det ej trångt. Pissepausen tog ej hela pausen heller. Mycke säljställen tillgängliga med. Så Borås har definitivt i Allsvenskan att göra. Växjö är rena rama bunkern i jämförelse.

Inget inlägg utan GSK. GSK kollen på Lenny Dower är att han centrar med bravur. Två ass denna kväll. Enhörning ej med. Jackman i Leksand är för övrigt jäkligt lik Smeds på isen. Nu vet ni det GSK.are.

*

Bara GSK överallt GSK.....!!!!! Nu även på Manhattan. Ja ni har nog inte missat att Christian Bäckman fick respass vid trading deadline i NHL. Som lite "blueshirt" så tycker jag det är jommlans kul men undra hur det känns att få de där samtalen efter ett par år i samma klubb och för en del spela i en annan dagen därpå. Tjänar man 2,2 dollar mille och är hyggligt bra så att klubben får något i byte så är det nog bara att gilla läget.

Inga kommentarer: