02 februari 2008

Mörrum nästa.

Alla vi som ska till Mörrum klappar nu.......!!!!

Blir rätt så många denna gång. Gick fint för oss att styra upp en minibuss i alla fall. Om man får välja mellan två bilar och en liten buss så blir valet lätt. Lite mer besvär med bussen men kul att åka ihop allesammans.

Vad får vi se tro? Ett taggat GSK vill jag se. Att Mörrum har kniven mot strupen känns bara bra för våran del. En ledning att spela på så blir paniken stor i Mörrumstruppen.

Med GSK.s självförtroende och go nu så tror jag inte att det skall betyda så himla mycke att vi får stuva om i morgon i truppen. Skall bli kul att se hur Marko fixar till laget. Johan som back sägs det.

*

Var ute i skogen på förmiddagen och det passade bra för J20 matchen var senare idag än vad det brukar vara. Klas hade lite mer folk denna gång men det hjälpte inte ett skit. Spö med 4-0 mot Hästen. Domarn tycker jag var på Hästens sida och det hjälpte nog till att det såg ut som det gjorde i tredje. Massa dumgrejer av GSK kalvarna. Kändes som att vi inte ville fullfölja matchen. Hästen var inte ett dugg bättre än x7.s småttingar så ingen bra match av oss idag.

Inga kommentarer: