31 januari 2009

Slut upp gott folk.

Alla till Gislerinken. Det är enkronan som gäller i morgon!

Kristianstad står för motståndet. De är två poäng före oss i tabellen och läge att avancera en plats finns. Det är ett riktigt bra lag vi möter men som vanligt så harvar de med oss i fortsättningsserien varje säsong. De är ett namnkunnigt lag och rutinerade men det är något annat som inte stämmer för dem. De har nu även gjort sig av med Juha Silvander. Men de skall möta ett GSK som har en riktigt fin form och har endast förlorat en enda match på full tid hittills. Men klart att då förlorade vi rejält. Omständigheter dock runt den matchen.

Oik.....11 p +9
GSK....11 p -2
Kik.....10 p +1
Khk....9 p +4
Hhc....9 p -5
Uif.....4 p -7

Så som ovan ser tabellen ut hittills utan bonuspoängen lagen spelade till sig. Ett bevis på att GSK hittat formen. En rätt fin läsning.

Enkronan i morgon alltså. Skall bli kul. Hoppas nu på rejäl uppslutning och en riktigt bra hockeymatch så som förra hemmamatchen. Personligen kommer nog jag själv att dra in ca.550 spänn till klubben på matchen. Plus att jag övertalat en North-bankare att komma som inte hade kommit annars. Och det kommer han att tacka mig för. Han kommer att få se ordentlig hockey nu riktigt nära. Tänk nu om alla kunde snitta en hundring på matchen på kringförsäljningen så skulle vi kunna komma upp emot 400 000 kronorsstrecket. Det är riktigt bra i så fall.

Man ur huse. Alla till Gislerinken.

HEJA väl! Synes i rinken.

Go GSK Go!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
kul att se att det verkar vänt för GSK, aldrig roligt att det går tungt för lag i regionen.
Lite miss i planeringen här tycker jag dock när det gäller "enkronan" GSK NIK UIF har alal sina enkronor i morogn o det är ju inte bra, även om de lagen kankse inte tar publik av varandra men ändå. NIK var ute rätt tidigt med att bestämma datum vet jag då jag har en kontakt där o så var GSK men UIF syntes först nu i tisdags i Ulricehamns tidning, i dag i smam tidning så gjorde de åter rekalm med sina sponsorer med det var tot 147 st. GSK har ju 200 enl hemsidan o NIK hela 237! bra jobbat i nittorp o gislaved alltså, jag tror också att det är de ställer som kommer ha publik över 1000 strecket. vet också att valet av dag inte var lätt av gsk o uif eftersom det lottades först efter höstsäsongen. men något att tänka på i framtiden. sen kan man ju kasta en lite känga till uif, regionens sämsta hemsida. till o med westbo hockey har bättre uppdatering!!!
jag väljer nik matchen i morgon´, man är ju rätt opartisk men det är intresantast med tanke på att de kommer med största sannorlikhet få kvala. gks är i praktiken klara o uif de är klara för kvalserien.

hoppas precis som du att det blir lapp på luckan på arenorna i morgon för extra pengar behövs ju i dessa tider till alla föreingar.
Hälsningar
hockeylover