27 januari 2009

Karlskrona nästa för GSK.

GSK laget beger sig i morgon ner till Karlskrona för match mot discolaget med ortens namn. Den längsta resan för denna serien. En onsdag dessutom. Men GSK.arna är vana att åka buss och stämningen laget kommer att bjudas på i arenan gör nog bara att inspirationen inte är svår att ta fram trots resan.

Khk har värvat en ny målis. Pontus Hansson som kommer från en juniorliga från over there. Tidigare har han representerat Frölundas juniorer. Får se vem de sätter i målet Khk. Fransson var darrig tidigare i Gislerinken och har efter det stått tills Hansson kom. Hansson började dock med en förlust. 3 insläppta på 32 skott. Men fint att veta att Khk vet att våran Spången är bättre. 68 skott och 2 insläppta sist jag var där nere.

Annars för GSK.arna att se upp med är väl Atte Valli. En riktig poängback. 4+6 i denna serie. Värt att notera är att 2+2 av dem kom mot oss i förra mötet. Ottinger går bra i denna serien med men Mörrum hade vi ju lätt för så han skall väl inte vålla alltför stora problem.

GSK verkar väl bemannat utan att ha kollat upp det innan jag skriver här och nu. Så taktiken bör bli att inte gå bort sig i början och hålla dem stången i första perioden. För ju längre det går så talar det för oss. 3000 pers kan bli en last på axlarna för hemmahjältarna. Får hoppas att tränarstaben utnyttjar våra skickligaste spelare till max nu i powerplayet så vi kan få lika fin utdelning som sist. Och när endast fem matcher återstår är det bara att ge järnet GSK.

Jag stannar tyvärr hemma. Passar på att träna en stund innan datorn startas. Men som schemat ser ut framöver om inget inträffar så skall man väl kunna klämma in åtta av tio i denna serien till sist ändå.

Kämpa på nu som bare den GSK och ni skall veta att vi tänker allt vad vi kan på er!

KÄMPA-KÄMPA-KÄMPA!!!!!

Inga kommentarer: