13 januari 2009

Hhc för fjärde gången.

De tidigare mötena har slutat i två Hhc segrar (4-3, 5-1) och en GSK seger. (6-1) Två av matcherna har spelats i Gislerinken. Det är även där det hettar till i morgon igen.

Hhc har tre nyförvärv i sin trupp plus en ny tränare. Christoffer Motéus, David Kostelnak, Peter Kristian och tränaren Peter Lundmark. De två sistnämnda spelarna är tjeck repektive Slovak. De var med i förra matchen för Hhc med gjorde inget väsen av sig. Men att turbulensen lagt sig lite märks nu när laget är bemannat fullt ut igen. Så GSK får inte ta ut något här i förskott.

Det känns som att det kommer hetta till ordentligt på isen. Brukar vara lite grinigt lagen emellan. Och Hhc lär sälja sig dyrt. Bara det att vi skall sälja oss ännu dyrare. Denna matchen måste vi nästan bara ha.

Det känns redan att det är något på gång i morgon.

*

Nicki Pedersen årets smålänning? Jo så blev det. En dansk? Och i radiosändningen så om jag fattade det rätt så lovade kommunen halva luftstaketkostnaden åt Lejonen. 250 000. Ungefär lika mycke som är kvar på kommunskulden för GSK. Skynda till torgets högborg GSK!!!

Slut upp i Gislerinken GSK vänner i morgon.

Inga kommentarer: