17 januari 2009

Steelers i Stålhallen.

Blir att kuska ner mot blekinge i morgon igen och det har vi väl inget emot. GSK i bra form och mungiporna uppåt efter Fiztpatrick debuten i onsdags. Men i morgon om vi skall ha någon chans krävs nog att Fitzpatrick hjälper till en aning i defensiven också. Tycker det var verkligen lite si och så med den saken sist. Men målet hittade han. Och det hjälper ju laget framåt också om man så säger. Verkar som Tobbe och Murray står över men att vi får låna ett par Växjöspelare. Men det kan vara andra förutsättningar i morgon. Lång tid kvar ju.

Att hålla koll på är som vanligt McLeod, Przepiorka och Skogen. McLeod har redan sex poäng i denna serien men en spaning är att Skogen står på -2 i plusminus. Han har varit inne på sex baklängesmål. Kanske är det lite jobbigt nu? Jobba på hårt där GSK så är mycke vunnet.

Blev en tur till rinken idag. J-20 grabbarna spelade mot Dalen hemma och föll som vanligt. 2-4 denna gång. Kom inte ihåg när vi vann hemma sist. Vi har lite färre matcher än övriga men det börjar rinna iväg till sträcken uppåt. Bara att kämpa på.

Go GSK Go!!

Inga kommentarer: