21 september 2008

Lördagsutflykten.

Bloggarn och Per "slapshot" Svensson...foto. Tommy S

Kommer ni ihåg han? Våran backklippa från förra säsongen. Per Svensson. Numera bosatt i allsvenska IKO truppen. Målet för utflykten till Oskarshamn var för att se mötet mellan IK Oskarshamn och Leksands IF. Matchen slutade med Leksands seger med 6-2.

Men att vi träffade rätt match att se på råder det inget tvivel på. Näst intill fullsatta läktare och att Per gör en kanonmatch.

Han går in i tredjeparet med Tähtisalo. Mycke boxplay i början och i och med det går bra och målen trillar in för de andra blir det bara mer och mer istid ju längre matchen lider. Det går så bra att det blir powerplayspel dessutom. Således riktigt kul och rikligt med speltid. Inne på två bakåt men även på alla IK.s mål framåt.

Värdparet för dagen var Christer och Helena på bilden till vänster. Det var på inbjudan från dem som man hamnade i Oskarshamn. Och man kan bara buga. En riktigt trevlig dag blev det. Samling i hemmet för lite laddning med övriga gänget på plats och gemensam marsch till Arena Oskarshamn. Nu en riktigt fin hockeyhall. Annat när jag var där sist. Bra utrymmen och där vi hamnade. I vipen! Kunde man fasen inte ha något att klaga på. Även en middag och lite eftersnack hanns med innan hemfärd.

Som skrivet. En kanondag!

Tackar!

Inga kommentarer: