25 september 2008

Utklassning.

Ja det var jämt i halvtid (48-48) men efter det igår på Axelent Arena så körde Lejonen skiten ur Piraterna. Hela 66-30 slutade det och Lejonen således i SM-FINAL!!

Finns inget mer att tillägga egentligen. 4016 st såg på och Piraterna var chanslösa. En endaste tre poängare. Inte en enda heatvinst. Det säger allt. Lejonen dominerade från start till mål.

Nu blir det sista hindret mot guldet Vetlanda. Och ju mer jag tänkt på det i eftermiddag så känns det bara bättre och bättre att det blev dom. Wirebrand skall inte sova för gott om nätterna. Vi har dansken. Ruud kan verkligen åka där borta. Jedrzejak likaså. Holder och Swidde har även de känt på banan i somras. Swiddes bike havererade även då. Och Ulle kör inte noll poäng igen. Den gången slutade det med ett nederlag för oss med sex poäng.

Kort sagt. De får vara jäkligt bra för att slå oss!

Go For Gold Lejonen!!!

*

Megaveckan har gjort att man flippar ur en aning. Kom för övrigt på lunchen på att GSK.s motståndare spelade igår. Rätt slappt! Men uppdaterad nu.

Och att GSK spelar idag gör att veckan känns än konstigare. Men att se Tingsryd idag blir kul. Man må hoppas på det bästa. Men TAIF är TAIF. Och hoppas bara nu att det dyker upp lite folk.

Flygar borta en stund. Inte bra!

Avdelning koll på gamla GSK.are. I gårdagens möte mellan IKO och Troja (1-5) så utsågs Per Svensson och Tommy Sandahl båda till respektive lags bäste lirare. Inte fy skam det. Allt enligt källan på plats.

FORZA GGGSSSKKK!!!!

Inga kommentarer: