19 januari 2010

Åt västkusten som gäller.

GSK beger sig mot Kungälv och klorhallen framåt kvällen i morgon. Denna matchen är så att säga en sexpoängsmatch. Är det så att vi kan kriga till oss en enda poäng kommer det att kännas som en vinst för det verkar som vi är ett par spelare kort. Tobbe, Kölle, Jönsson och Näslund. Inga duvungar direkt som saknas. Bom bom Olofsson kan ju plockas upp till forward igen och fylla en av platserna. Salle och Hedlund finns ju att tillgå med. Tar man bort Olofsson från backen finns det trots det sex backar. Kommer sedan Östmark med så är det bra.

Kungälv i sin tur vann sist mot Mörrum i den måstematchen och laget är nu mer på g än någonsin under denna säsong. Salo tillbaka och han tog med sig Jim Nordh från IKO. För ett tag sedan kryddade man från Bhc med Pontus Grundberg. Nu har även två nya från Bhc anslutit. Simon Gunnelid och Johan Svensson. Samtliga tongivande i laget numera.

GSK får det sannerligen inte lätt. Hemmamatcherna blir grymt viktiga i denna serien. Därav måste vi inse hur viktigt det var att ta Halmstad som vi gjorde. Skulle vi hamna i botten på bassängen i morgon är det inte hela världen i och med det. Vi har i så fall Kungälv kvar att möta hemma. Men klart att håller vi emot till en början och har färre misstag än sist vi var där finns alltid chansen. Våran superkedja får gå hårt och underhålla Kik:arna så gott de kan. Sen att Lindberg fortsätter som han gjort är en förutsättning. Som skrivet är jag grymt nöjd om vi tullar dem på lite poäng. Helst tre dock.

Kämpa hårdare än någonsin GSK!!

Inga kommentarer: