23 januari 2010

Wild kings nästa.

Gislerinken pockar på uppmärksamhet framåt söndagseftermiddagen när Kristianstad kommer på besök. De har att ta sig an ett GSK som har hittat flowet. Tre raka segrar och se det inte för otroligt om det är vi som jublar högst framåt kvällen. Vi brukar ta Kristianstad en gång varje säsong. Det är dags nu.

Elvakaffe till lite j20 är aldrig fel, inte då det finns hembakat i caféterian i alla fall. Juniorerna mötte Mjölby idag och föll med 2-4. Träffade då på coach och det rapporterades att laget är komplett inför morgondagen. Endast Näslund fattas och Östmark. Den sistnämde kommer troligen inte att spela mer i GSK denna säsong fattade jag det som.

Det blir till att få styr på deras grymma kedja med Jens Svensson, Seth Wikskal och Viktor Sundström. Svensson står på 2 p i snitt per match i denna serie. Men så gick han direkt in i Timrås lag med i juluppehållet. De är tillsammans deras vassaste lina hur som haver. Ett avbräck drabbades de dock av då det är färdigspelat för säsongen för en av backarna. Johan Magnusson har drabbats av en axelskada. Magnusson var det men inte jätten. Det är Patrik det.

2-7, 0-3, 3-4. Inga periodsiffror. Det är som de tidigare mötena lagen emellan slutat denna säsong med GSK siffrorna först. Vi har således spelat upp oss mot skåningarna. Kom ihåg att domarn gav dem en av segrarna. Vi hoppas på en bra, tät och spännande drabbning i morgon. Håll koll på Svensson och vänd spelet som blixten och att Lindberg håller formen är det som är medicinen. Må bästa lag vinna.

Var ute på Scandinavian Raceway och gav mitt stöd till fortsatt rejäl verksamhet via en bilmanifestation. Var inte helt själv om detta. Vid motorbaneskylten är det ungefär två kilometer kvar till banan. Kom från Gislavedshållet och det tog 2,5 timmar att komma tillbaka till platsen där kortet är taget efter endast ett varv runt banan. Säkert 1500 bilar passerade under portalen in till banan.

I morgon är det hockey igen vänner - det blir kul det.

Inga kommentarer: