08 december 2009

GSK tar nya tag.

Redan imorgon blir det till att ta sig an Kristianstad i Gislerinken. De två tidigare mötena lagen emellan har Kik vunnit båda två. Första i skåne med 7-2 och andra här uppe med 3-0. Första kan jag inte uttala mig om men kom ni ihåg andra matchen då skåningarna hade en sagolik tur. Domare Linde dömde mål till GSK och ändrade till straff med sex skåningar över sig. Avd. märklig bedömning minst sagt. Och när 113 kg jätte lobbade in en från blå som tog en märklig bana över Lindberg den gången.

Det vill till att GSK har bra fart på rören om man skall komma igenom deras jättebackar. Alla utom en över 92 kg. Kik är för övrigt byggt så som man vill ha ett lag byggt. En bra målis, stora rejäla backar och tre riktigt bra centrar.

GSK verkar fulltaliga till matchen. Åkessons axel var det visst inte så farligt med. Vi får se om han kommer till spel.

Kristianstad kommer gå järnet för seger och de har bra läge att ta sig till allettan. De möter som följer.

GSK - B
Halmstad - H
Mörrum - B

De tar full pott i dem vilket de skall göra om de vill vara ett allettelag. De kommer då upp till 47 p. Nybro och Khk kommer känna flåset. Värst får Khk det tror jag. De möter som följer.

Tingsryd - H
Pantern - B
Kungälv - H

De vinner bara en av dem och stannar då på 45 p. Nybro måste nog se till att kunna ta poäng mot ett topplag om det skall gå vägen för dem vilket de har haft riktigt svårt för. I sista matchen mot Oik kan det bli nödvändigt.

Kungälv - B
Mörrum H
Olofström - B

Spelar Nybro hem två av de här matcherna så stannar de på 46 p. De måste nog ta med sig poäng från samtliga om de skall säkra kontraktet redan i till jul.

Vi får satsa på att spela bort ett av lagen redan i morgon för efter morgondagen är det bara klara Tingsryd och Pantern kvar för oss att möta. Vi brukar sänka något lag per säsong. Så varför inte Kristianstad denna gång. Eller har de sjunkit redan? De ligger ju 2,41 m under ytan.

Go GSK Go!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

De tar full pott...? Ge inte upp innan vi har spelat matchen!!!

Du vet väl:GSK vi ger oss aldrig!!!

/redline