21 december 2009

Visste ni...

Att Salo är tillbaka i Kungälv nu efter att inte pallat med allsvenskan i Oskarshamn. Han kör nu på som huvudansvarig med medhjälparna som han hade förra säsongen. Urban Tuvestad och Niklas Larsson. De sistnämnda har haft hand om laget en tid själva sedan första tränarn för säsongen Tobias Johansson tagit en time out. Snurrigt? Jo... Men med Salo i båset såg vi hur det gick. Allettan blev det då. Så nu får vi verkligen se upp med Kungälv.

*
Att Mjölby och forne stjärncentern Ulf Söderström som var tränare för jumbolaget i e-serien gått skilda vägar. Han och Magnus Niklasson-Bekkhus lämnar. Succé tränaren och retstickan Daniel Rydmark som var i Mjölby alldeles nyligen tar över laget igen. Peter Andersson är den ena som assisterar den andre fick mig att skratta en smula - Niklas Frisell!! Lycka till! De assisterande skall hålla i träningarna till en början innan Rydmark kommer in i bilden.

*

Att Karlskrona missade allettan. Givetvis visste ni det. Men det är rätt kul att läst Kallinge-Tobbes försvarstal. Svider ju inte att läsa att det var vi som spelade väck dom. Att dom torska mot Halmstad var visst ingen fara. Satt och tänkte att det vore ju rätt coolt att börja fortsättningsserien i Karlskrona för GSK. Och idag fick jag schemat. Vi börjar där nere. Fatta att Khk lär vara övertokladdade i den matchen. Fint att ha Bystedt och Wirll i vårat lag. He he! Kan bli en jobbig trettondag för blekingeborna. 3000 pers kan bua högt.

*

Att i mitt nästa inlägg här på bloggen kan det förekomma rim igen. Halleluja! Game misconduct och kall dusch.

*

Att jag slutar inlägget här nu.

1 kommentar:

Anonym sa...

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!