12 december 2009

Till - Alla - I - Försvaret.

Det är TAIF vi möter i Dackegloben under morgoneftermiddagen. Ett lag som har en svit på 25 matcher i rad med poäng. Endast fyra tappade poäng på hela säsongen hittills. IKP är laget som tagit mest poäng mot dem i och med att de vann straffläggningen i en match för en tid sedan mot dem. Deras svit är de nog rädda om och vill nog inget heller än att klara av att hålla den intakt resten av grundserien. Det lär hålla lusten att spela uppe hos dem även i morgon.

Så Till Alla I Försvaret i GSK. Det gäller att hålla skärpan i 60 minuter och ställa om snabbt som attan i spelvändningarna om det skall var vi som bryter den där sviten. Helt omöjligt är inget vad det gäller hockey. Allt kan hända. De första två matcherna har kronobergslaget vunnit. 6-0 och 6-1. Den första i Gislerinken var siffrorna för stora i och speglade inte den matchen. I andra i globen så är det 1-1 ända in i sista perioden och GSK har varit det bättre laget till dess.

GSK laget får köra på så gott de kan med det manskapet vi kan mönstra till matchen. Längre ned kommer vi inte i tabellen och tror knappast vi kommer högre heller. En bonuspoäng lär det nog bli att börja med efter jul. Men vi får försöka hålla uppe det fina spelet vi haft de senaste matcherna trots uteblivna poäng och bygga vidare på det.

Kämpa på GSK!!

Inga kommentarer: