01 december 2009

Axelent Arena två månader efter guldet.

Platsen som här på bloggen benämns som vallen är på väg att bli en megavall till nästa säsong. Hade vägarna förbi och svängde in för att kolla in det pågående arbetet, och så här två månader efter guldet var det i full gång redan. Ett är som skrivet att fylla på vallen vi stått på så fort det bjudits på underhållning. Den skall bli bra mycke högre och det märktes vad de börjat lägga material bakom mot parkeringen att den kommer bli rejälare och ett par meter högre.

Jordmassorna till påbyggnaden av vallen tas på hygget bakom klubbstugan. Ungefär 30 cm har schaktats av efter att stubbarna tagits väck. Ytan skall sedan användas till fler parkeringsplatser.

Klubbstugan syns till vänster och en stubbhög i mitten. Till höger är jordmassorna som väntar på att fylla upp vallen.

Ett annat problem löses nu vid klubbstugan. Ni ser att det är lite grävt vid knuten på stugan. Carmos toalettvagnar ersätts här med en tillbyggnad av stugan där x antal toaletter kommer att vara belägna. Ett måste bara. Det har inte varit helt okej att det varit så lite möjligheter att uträtta sina behov. Själv har man skippat kön mer än en gång och pinkat revir vid husknuten. Så skall det givetvis inte vara. Sen är de nog inte helt gratis att hyra toavagnar heller.

Cirka en tredjedel av off season är bakom oss nu.

Snart så gasas det igen.

Inga kommentarer: