15 december 2009

Sista omgången.

Inte klokt att det redan är sista omgången, men nu står vi där. Pantern hemma i Gislerinken gäller. Denna superpanter. Laget är redan klart för allettan igen. Laget bara maler på och poängskörden i laget fördelar sig jämt från målisen Brattenberger till Emil Turesson. Men vi har tagit dem i ett av mötena tidigare i serien. 4-3 slutade den matchen. Den andra vann de nere i Malmö med 4-1. Så med tanke på att de redan har sitt på det torra så finns chansen att ta dem igen.

Vi ligger där vi ligger och kommer varken uppåt eller nedåt nu men det känns som vi har mest att spela för i denna betydelselösa match. Kör vi på som i de senaste matcherna och är lite obekväma mot Ikp så kan det gå vägen. Backhoffa, Åkesson och Matti verkar osäkra till spel. Lite kort om backar fortfarande således.

Då ställer man sig frågan var Magnusson tagit vägen? Han har inte ens varit med i truppen sen vi mötte Pantern sist. En som dock dök upp på isen igen var Lindberg som vaktade kassen i Tingsryd sist. Bara fem i baken där är rätt okej.

Blir nog till att kolla resultattavlan en del och se vilket lag vi blir av med efter jul.

En betydelselös match i rinken vad är det? Hur det än är så när lagen känt lite på varandra så växer viljan att vinna och det kan blir riktigt bra matcher. Så ta er till rinken för att stötta vårat lag. Det kan nog klämmas in i julagendan. Och Bonde söker fru går i repris under torsdagen.

Synes i rinken vänner!

Inga kommentarer: