30 mars 2007

Kvalets elfte timme

Häftig hockeykväll. Leksand gjorde en riktigt bra bortamatch i Skellefteå trots 0-2. Chanserna fanns till att utjämna men det är ju det där lilla extra som fattats i årets LIF. Men Malmö hemma på söndag...??? Rafflande minst sagt...för Malmö. Ett Malmö som föll som höstlöv ikväll mot vårspirande Löv(en). Detta är kvalserien gott folk. Rödhökarna måste vinna på söndag mot oss. Annars good by!!! Det gör de säkert men måste lita på att Telje tappar poäng. Det har de inget för. Så är det!!

Räkna gärna ut ev. tabell på www.sportplock.se ( kanonsida )

Vi kliver ner en serie och konstaterar att våran GSK kollega Taif ångar på. 0-3 i Piteå. Rätt bra. Lite impad. En fullpoängare eller suddenvinst på söndag så spelar de i Allsvenskan till hösten. Var det vi GSK.are som väckte dem tro efter våran vinst mot dem?

Lite kul med Taif tycker jag. Jag unnar de en plast i Allsvenskan. Kulturen sitter i Dackegloben minst sagt. De månne fubbade lite med stålarna för en tid sedan. Men de tog sitt straff och är nu på väg tillbaka efter degraderingen. Just nu känns det som de grejar det. Vi får se...

Inga kommentarer: