02 mars 2007

5:e laget

Tacos blev det ikväll. Enkelt, gott och smidigt när man väntar in upplösningen i Elitserien. Leksand skall ju få en konkurrent till ikväll. VEM??? Omöjligt att tippa så här innan. Men det är klart att Skellefteå ser rökta ut. Varvsarbetarna bara måste. M_ra är skylldiga LIF en Elitserieplats. Djurgården klarar sig alltid.

Hv måste ju lägga sig snyggare ikväll om Saik skall klara sig. Varvsarbetarna vinner hemma. M_ra klarar sig på grund av att Hv tyvärr jag måste skriva det vinner. Skellefteå blir alltå Leksands motståndare i kvalserien. Två lag som är vana vid dessa serier nu. Men Saik blir bra motståndare. Göteborgarna hade ju varit kul som fan att få ner men det gynnar inte LIF.

*

Lider lite med Lakejerna att det inte klarade av Löven. ca 20 sek ifrån att gå vidare. En kul match den andra i serien. Och att "gurralinslus" syns mest hela tiden så gör det inte matchen mindre dålig. Tror Gurra synts mer i tv denna säsong än Stigefelt gjort på 10 år i Eurosport. Inte för att jag ser upp till vår farmarklubb men till nästa playoff 2 kunde de fått gå i stället för Löven.

Farmarklubben ja?!?!? Jommlans tur att de där spelarna Yngve och Rantaruntatalo inte dök upp mer i GSK. Det blev bara massa o ordning i laget och de tillförde ju inte ett piss. Man får bara inse att det är katten så mycke lättare att sätta in en egen junior som är van vid klubbens spel och omgivning än att ta en utifrån. Mera sånt och skit i Lakejerna.

*

Kul att Karlskrona fick spö direkt. De blev väl utfrusna i Grästorp. Lite kultfakta är att i Grästorp när vi var där när vi gick upp i ettan så var det -14 i hallen typ. Så jäkla kallt att jag fick hämta en mössa i bilen. Enda gången det har hänt. Och ni som vet hur kallt det var inne jämfört med ute så lämna en kommentar. Jag tycker att det var bra mycke kallare inne än ute i alla fall.

*

x7 gör sin sista match denna säsong ikväll. Man hoppas ju det. För då är det som det skall. Hockeyn börjar före och slutar efter x7 i Gislaved.

*

AHL. Har någon sett en hel sådan match någon gång? Såg att de skulle sända Rochester Americans- Manitoba Moose på Viasat 1. Jag har Viasat 1!! får bli att kolla in den ikväll.

*

Vet ni vad? Jag har hämtat mig från förra söndagen. Nu är man sugen på sista matchen för säsongen. Hoppas bara att folket strömmar till och tackar laget för denna gång. De är värda det!!

Inga kommentarer: