21 mars 2007

Try-outmatch

Try-out match. Kan det vara något? Ja som ni ser så gick det väl för GSK i alla fall. Folk kom det med en del. Kan gissa på en 150 st. När man kom till Gislerinken ikväll så tycker jag att alla var glada över att det blev en match till innan isen försvinner. En riktigt go stämming helt enkelt.

Matchen styrde GSK totalt men det är inte lätt för det ihopplockade laget att veta hur man skall bete sig med bara nya lagkamrater. Att det var ett bra grepp av GSK står helt klart. Att man kan bjuda in killar man vill kolla på redan nu och att ge oss chansen att se våra hjältar en sista gång innan sommaren är ju inte heller fel.
Helt händelsefattigt var det heller inte. En straff, fight och tacklingar. Straffen som x7.arn la var ingen höjdare. Men det är ju vi som har Sandahl. He he!!
En riktigt pigg spelare som fyllde upp GSK ikväll var Jakub Komma. Fick näta med. En annan var Sebastian Magnusson en lååång kille. Kunna visade en del känsla. Sebastian gjorde minsann inte bort sig heller. Försökte något hela tiden.
*
Leksand åker till Södertälje i morgon. Klart åtta poäng upp. Inte lätt men jobbet skall ju göras. Sist blev det ju en höjdarmatch med mycke chanser. Tror på det i morgon också. Full fart framåt av bägge lagen.

Inga kommentarer: