04 mars 2007

Slutet gott allting gott

Vasaloppssöndag!?!? Då brukar det av tradition inte bli många poäng och segrar. Men ikväll bröts den traditionen om än tillfälligt. 4-3 segern var en märklig historia signerad domaren Ekholm. Kanske inte ändå. För han dömde inte. Det gjorde linjemännen.

Gsk tar ledningen och matchen löper på då OIK kommer i ett halvfriläge som man tror Sandahl tar. Spelet fortsätter tills nästa avblåsning. (rätt normalt va??) Men då blir friläget mål. Palaver uppstår. Pucken gick i mål. Inget konstigt. Tydligen såg linjemannen det. Tiden backas. Utvisningar annuleras och jag vet inte vad.

Men jag tycker de gör rätt. Är det så att någon av de visa ser något så är det ju bättre att ändra. Men vem såg att tiden skulle tillbaka till 18.43 eller 47 vad det var?

Sedan disskuteras varje domslut av de tre hela matchen. I tredje vid 1-3 underläge kommer Robban på kanten och huggs ner. Ludde står upp och tar smågruffet som föjler. En femma på OIK.arn och en tvåa på Robban. Således 4 mot 4. Men?? Teket görs och ett par passningar och skott av Englund resulterar i att Erik gör mål. Fullt palaver uppstår. Eehh... vi hade fem lirare ute på plan. Trion firar oss och godkänner målet. Det knäcker nog OIK ikväll.

Saken är den att. Två mål har då underkännts mot GSK. Och vi på läktaren ser det som att vi fick tillbaka det andra bortdömda. Ett skott som flög upp i luften och över målisen som viftade som om värsta myggsvärmen susade runt han. Ludde var tydligen där och pillade med klubban. Det var han inte vad jag såg.

Hoffa tog en riktig fight ikväll. En hjälte blir ännu mera hjälte. Konstigt att Matti har hållts ifrån alla fighter. Istället är det "småkillarna" Rasse och Hoffa som stått upp ordentligt. Hoffa dock utan att få en fem minutare. Men de tre disskuterade än en gång ordentligt och det slutade i att det kvittades och att Hoffa fick sin slashing

Ludde och en av de två GSK ultras som sett flest matcher denna säsong. (bloggarn bakom kameran kan vara den andra??)

Efter segern och att nu säsongen är till ända så sa bloggaren till Bebben att ett besök i omklädningsrummet måste det bli. Väl där välkommnas man av kungen själv. Ludde poserar gärna och tar sig tid för lite eftersnack. En go fillur den där Ludde.

Så helgen som varit med dess hockeymatcher har varit helt otrolig. En j20 match igår av sällan skådat slag. Snackade efter dagens med Sten B om den. Han ruskade bara på huvudet. Och ikväll med all palaver. Tur att domaren tände till både publik och spelare ikväll. Det gjorde att showen fortsatte hela helgen. För avslaget kunde det blivit annars vill jag lova.

Som vi sa till varandra i bilen på vägen hem. Är det fem gånger bättre underhållning i Kinnarps Arena med 350 spänns inträde?? Det är det inte. Allt kan hända i Gislerinken. Vi vet!!

Undra om det blir färgfoto i VN i morgon? Kanske så att x7.s torsk vill skuggas bort en smula? HE HE!!

Inga kommentarer: