06 mars 2007

2006-07

Var då hockeyn kom tillbaka till Gislaved. Under förra säsongen så var det ju bara kontraktet som skulle klaras av. Otroligt nog gjorde vi det med små resurser. Massor med spö med fem sex mål i 8-10 matcher i rad. Man kan förlora mycke men ändå vara med till slutet.

Denna säsongen blev allt stabilare. Grövre backar, jämna målisar, ett år äldre forwards plus ny krydda. Okay. Det var bara nytt kontrakt som gällde nu med. Men för oss som kuskat runt och kollat så har det varit grymt mycke roligare. Varit med bra i samtliga matcher utom sista i Pantern (1-6) om jag inte förträngt det.

Under sista div.2 rundan under det fria fallet så kändes det att det var gött att börja vinna igen. Och en sakta väg uppåt blev det ju. Men vinna nere i tvåan är inte samma sak som nu. Våran serie som vi befunnit oss i nu de två sista säsongerna känns som gamla allsvenskan. Riktig bra hockey stundtals i alla fall. Att då nu vinna så mycket som vi gör gör mig som supporter jävligt stolt.

Och att få stå och snacka med likasinnade supportrar i andra klubbar under pauserna och förklara resan vi gjort och så som läget varit. Ja då blir man nästan förvånad själv att det gått.

Så denna upplagan av GSK är det bara att buga sig för.......TACKAR...VILKEN SHOW DET BLEV!!!!

Nästa upplaga då? Jimmy klar nu såg jag. Halva prio ett klar då. Hans backpolare borde vara andra halvan. Jimmy då? Som Rotsnubblarn sa. Träffar han bara målet blir det mål. Träna på det så är mycke vunnet.

*

Sjätte laget klart nu för Leksands kvalserie. Jag skriver det nu ändå att det är 10 minuter kvar. Björklöven blir det. De släpper ej 3-1 ledningen. Hade varit bättre för LIF att ta en snabbresa till Nyköping i stället. Men men. Löven är ett klassiskt lag och platsar väl bättre i denna serie än Nyköping.

Inga kommentarer: