17 mars 2007

Puckon puckar puckad

Ja vad kan man säga. Spö av Löven. 2-0. Räddar inte ens namnet med att näta ens. Var en swehockeysupporter i eftermiddag och vad man kan utläsa av det så verkar det rättvist dessutom. Många utvisningar. Och det håller ju inte som bekant.

Det hela kan ju bero på en "puckad" sportchef som personligen går ner till omklädningsrummet och bänkar Saarela till förmån för Ollas i förra matchen mot Bobolaget. Nu idag så var han med i fjärde. En kille som gör 16 av 26 mål i PP i serien kanske skall få glida lite för man vet ju aldrig när det smäller. Och att ha en tränare som sagt upp sig själv kanske det behövs liggas på en del.


Svårt för det behövs känsla med att matcha lirarn eller kämpen. I torsdags så var ju kämpen rätta allternativet. Sedan att resen, gladiatorn och poängmaskinen Vopat var "däckad" hemma gjorde det ju inte saken bättre idag. Och en målis som lirade med blindtarmsinflammation i söndags var på det blev skalpellen i veckan och ingen match i dag heller. Så nu är Elitserien rökt för våran del. Tråkigt för hockeysverige, mig och alla allierade. Nya "puckar" införskaffades i fredags. Så nu får min fina Ford fina puckar att glida runt på. Kuhmo blev det. Man får se vad de går för. Bra pris var det i alla fall.

Malmös "puckon" tände på en bengalisk eld igen på ståplats i Ängelholm i eftermiddag. Röd som laget var den och rök av bara hel... Man såg inte taket ens. Kollade som ni märker in Rödhökarna i Boboland på tv.n. De segrade med 4-1 och flyger tillbaka lätt till miljonerna i Elitserien. Men tulla dessa "puckon" i entren innan de kommer in. Ska det vara så svårt det.

Inga kommentarer: