03 maj 2009

Nytt Lejonlag

Ett tag sedan ni hörde av mig nu men har varit rätt mycke ledig i veckan från jobbet så då passade jag på att vara lite ledig härifrån med. Hoppas att ni ursäktar det men det skall ju finnas något någorlunda vettigt att printa ned också. På tisdag skall man placera sig på vallen igen för att beskåda hemmapremiären för Lejonen så ett lag till den matchen kan ju vara värt att printa ned.

Holder
Ruud
Adams
Jedrzejak
Swidde
Watt
Pettersson
Andersson

Ett klart bättre lag än senast. Reserverna är dock sämre denna säsong. Bara att konstatera. Ett varningens finger pekande mot Indianlaget Lejonen skall möta. Holta och Walasek nya och inte bara Wala som gamalt Lejon utan vi får se lill Madsen dessutom. Tror vi får se en jämn match på tisdag.

*

Nästa vecka skulle det komma påskrifter till GSK-laget. Väntar med spänning.

*

Mycke NHL har det blivit på sistone. VM har således åsidosatts en smula. Och helt fantastisk hockey har det varit som jag fått se. De sänder alldeles för mycke matcher på tv. Så är det bara. Inte bra!?! Rangers rök ur i game seven. Men de stod upp riktigt bra denna sista match och föll med uddamålet. Caps dock rättvist vidare. Och de hamnade i en Starwarsserie mot Pittsburgh. De övriga kvartsfinalserierna är Boston-Carolina, Vancouver-Chicago, Detroit-Anaheim.

Ha det gött....min kväll fortsätter med Detroitsvenskarna nu.

Inga kommentarer: