12 maj 2009

50-46......till Piggarna.

Så blev det ikväll till sist. Ännu en bortaförlust alltså. Lejonlaget var lite ändrat på grund av att Watt skadat sig i helgen. Klingan fick kliva upp på ordinarie plats och Kramer kallades in till reserven. Även Andersson saknades.

Matchen var helt jämn och spännande ända tills fjortonde heatet då Hancock och Sullivan plockade full pott. I det läget kändes det givetvis kört men i femtonde kom Pedersen och Ruud igen och gjorde detsamma. Återigen var det bara två poängs skillnad. Men i sista så får Swidde och Ulle bara 2-4 i heatet mot deras två bästa poängplockare. Sullivan och Gustafsson. Matchen var Rospiggarnas.

Denna matchen borde vi kanske haft när Hancock är mänsklig och inte ens deras bäste för dagen. Det var Henka G. med sina 14 p. Vi faller dock på all Nicki faller i ett heat och stannar på 11 p på fem körda heat. Lite poäng där så vete katten. Annars kör de andra som man kan förvänta sig. Bonuspoängen borde inte vara helt utesluten att kamma hem i returen.

Webbradio blev det för min del ikväll. En helt okej sändning om jag får säga det själv.

*

En som har anledning att fira idag i alla fall är grabben i mitten på fotot. Thomas Lövkvist. Han gick upp i sammanlagd ledning i Giro d´Italia och får således cykla i "la maglia rosa" under morgonens etapp. Det är riktigt bra gjort. I synnerhet när det var som idag med målgång uppe i himlen. Tur man skyndade sig hem efter jobbet och jag får nog göra det de kommande veckorna med.

*

Jag har en ny bloggmaskin och detta är första inlägget med denna apparat. Funkar inte fy skam direkt.

Bingen nästa.

Inga kommentarer: