10 maj 2009

Lejonlag som vanligt.

Söndag och det betyder Lejonlag till tisdagens bortamatch mot Rospiggarna. Den matchen får följas via dator denna gång. Inte fy skam det heller.

Nicki
Ruud
Swidde
Watt
Ulle
Pettersson
Kling
Andersson

Lejonlaget skall möta Greg Hancock, Sullivan och banreserven från lördagen. Kolodziej. Kling lär få det jobbigt på reserven mot Gjedde och Jonas Messing. Ulamek är tillbaka igen i laget och med hans körning i lördags så är nog inte det fel. Men bloggen är skeptisk ändå och tippar att det blir Lejonspö med 54-42.

*

Kom en bild till luren från Bebben. Han har en tradition att hoja hallandsloppet i GSK outfit. Nu även i Adamskeps. Då platsar man ju definitivt här. Tiden går och det är tredje gången han skickat bild hit så det börjar bli tradition här med visst. Rapporten från loppet sa att det var motvind som tusan men att karln på bild var i alla fall en minut före Bobo i mål.

*

På tal om att tiden går. I nästa veckoslut så är det tre månader sedan GSK.s säsong tog slut. Det betyder att vi är mycke nära att ha knäckt halva tiden tills vi går på träningsmatchandet igen. Tänk på det!

*

VM brons till Tre kronor. Bra gjort. Trodde jag knappast efter Lettlandsförlusten.

*

Mycke NHL har det blivit. "The great eight" Alexander Ovechkin. Han skjuter så hårt att hur mycke än målisarna läser av spelet så hinner de helt enkelt inte med. Makalöst hårt således och underbart att se.

*

Giro d´Italia igång nu. Så ni vet....

Ciao.

Inga kommentarer: