28 maj 2009

Snart dags för hockey.

Allsvenskans spelprogram är fastställt nu och synd att klaga. Leksands två bortamatcher på lördagar är förlagda i Växjö och Borås. Rätt okej. Sen spelas båda matcherna mot rödhökarna i Malmö på fredagar. Inte fy skam det heller. Och... - Mannen bakom hallen - (eller framför?) en fredag i november kanske man hamnar på ostkusten. Ska GSK spela merparten av sina omgångar på onsdagar och söndagar passar ju dessa omgångar in perfekt. Lär bli en del hockey kan tro.

*

Malmö var på tal. Pantern byter bort Kirseberg mot Malmö Isstadion. De gånger Mif inte har tillgång till sin arena flyttar Pantrarna "him" igen. Men det blir inte många omgångar det. De hoppas att snittpubliken skall öka och det lär den göra med en sisådär 300%. Och kommer vi som brukar hälsa på Blackpanters klaga? Tror inte det. Isstadion är även den sisådär 300% bättre än Kirseberg.

*

Röjsåg sedan...av allt! Vi köpte ett begagnat till huset där jag bor och jag stod och fixade med det lite och undrade för mig själv att det var konstigt att det inte var med något universalverktyg. (kan vi kalla det) Ett sådant där med tändstiftnyckel och lite annat. Man kan ju inte få allt. Men ett par dagar senare när min mor och far trimorienterar hittar de ett verktyg i skogen. Slump eller inte. Jag tycker det är mysko.

*

Giro d'Italia har bara tre etapper kvar nu. Thomas Lövkvist och Fredrik Kessiakpff klappade igenom rejält när backarna kom tätare och tätare. Men att hugga som de gjorde första veckan är inte dåligt. Denis Menchov leder med 26 sekunder totalt men sista etappen är en tempoetapp så man får se om det räcker till avståndet nedåt.

Ciao!

Inga kommentarer: