24 maj 2009

Derbylaget.

På tisdag är det dags för smålandsderby i speedway på Axelent Arena. Lejonen möter Elit Vetlanda som toppar tabellen efter fyra omgångar och är obesegrade hittills. En tuff match således men man får hoppas att Lejonen går fullt ut denna afton. Tycker vi har ett spännande lag på pappret denna gång. Och skall Lejonen vara ett topplag vill det till att plocka poäng de närmaste dagarna. Vetlanda hemma på tisdag och Dackarna borta tisdagen därpå.

Holder
Ruud
Adams
Zibi
Nicki
Klingan
Andersson
Pettersson

Sist både Adams och Nicki var med i samma match gick det åt Hökarängen men nu blir det annat får vi hoppas. Att få ner Klingan på reserven är bra och som Dennis körde sist blir de ett bra par. Zibi får nog en tung afton. Men vi får hoppas att han inte blir ensam om det. Hela Vetlanda skall ha grus mellan tänderna om jag får bestämma.

Upp med tejpen och släpp kopplingen först Lejonen!

*

Lite om NHL.s konferensfinaler. Kronwall.....oj oj oj! Vilken tackling och Havlat av alla. Chicagos number one. Men kollar man i isen när svensken är inne får man skylla sig själv. Väntar in kvällens drabbning nu och Kronwall lär få se upp. 2-1 i matcher till Detroit men får se hur det går ikväll. Tar Chicago även denna match ikväll så blir serien lång.

Lär få rätt i att Pittsburgh är ett av finallagen. Leder 3-0 i matcher mot Carolina nu.

Slutspelet hittills är hur bra som helst. Det är så man får sitta och hålla i sig i fåtöljen sånt tempo är det. Ger alla spelare i ett NHL-lag hundra så blir det fantastisk hockey.

By by....Let´s go Red Wings!

Inga kommentarer: