27 maj 2009

Nicki nobbade Gardell - men Crump - han tog mark.

Kalasöppning av matchen. Ruud och Holder dominerar.

48-48 slutar det småtrevliga derbyt mot Elit Vetlanda som vägrar förlora i årets serie. Lejonen körde i ledning mest hela matchen men i sista heatet kunde Vetlanda gå upp i ledning för första gången men Adams fixade till en andraplats i heatet och fastställde det oavgjorda resultatet.

Lite lack på Lejonens superstars är man ändå. Adams stannar på 10 p och Nicki på blott 8 p. Bäst i hemmalaget var hemmasonen Ruud med 11 p. Annars vill jag framhålla Zibi med sina 5 p. Nollar inte en endaste gång och vi förlorade inga heat med han på banan.

Vetlanda nollar på två förare men klarar oavgjort. Det var riktigt bra gjort. Deras toppar Lee, Crump och Hampel levererade när det som mest behövdes.

Domare i matchen var Krister Gardell. Han avgjorde matchen i fjortonde när han uteslöt Nicki när han från jumboplats touchade till Crumps fot och det gjorde att han föll som en tjeckisk hockeylirare. Att han gjorde det var att han sonika slog av i kurvan och Nicki kom i full kareta bakom och hade inte mycke annat att göra. En 50/50 chans på att få fortsätta köra för domaren anser jag och just nu bar det emot för dansken igen. Gardell fick veta att han inte var bästa polare med dansken och Lindroth fick lugna ner känslorna i depån en smula.

Spänning och dramatik var det i alla fall och gött att vädret och värmen var med oss på vallen denna afton. 3392 såg på och det var väl en acceptabel siffra det med tv-sändning och allt.

*

Newcastle trillade ur Premier league. Kan någon förklara som följt Premier league under säsongen hur det gick till? Ett klassiskt lag som hör hemma där med sina passionerade fans.

*

Skrev hur bra Stanley Cup slutspelet varit i förra inlägget. Kan meddela att det nu spelats en medioker match till sist i detta annars fantastiska slutspel. Det var drabbningen jag väntade in då som sedermera Detroit vann med 6-1 utan att förta sig. Chicago var inte ens nära.

Pittsburgh är finalklara och inatt är det match igen. Detroits 3-1 ledning över Chicago gör så att de också snart lär vara finalklara. Det kommer bli repris på förra finalserien. Mumma!

*

Ett tips till andra bloggare. Sätt inte på en konferensfinal på tv under tiden du bloggar. Det kan som i detta fallet ta två timmar och tjugofem minuter att komma hit då.

Tack föresten att ni läste ända hit!

Over for now!

Inga kommentarer: