15 maj 2009

Nya namnteckningar till truppen.

Torbjörn Gustavsson och Martin Åkesson förlängde sina kontrakt med GSK och det är givetvis hur bra som helst. Ju fler från föregående trupp desto bättre. Killarna behöver ingen närmare presentation. Vi vet vad de går för.

Även Viktor Högberg blev klar idag. En back som har hållit till i Sunne IK. 137 div. 1 matcher och 17 poäng sammanlagt hittills. Ingen poängmaskin direkt men håller han bara tätt bakåt så är jag nöjd. Hur som haver så har nog GSK fått tag i en redig och rejäl back här. 194 cm och 90 pannor. Hoppas bara att han skjuter som en häst sparkar med nu bara så kan nog poängskörden komma igång i GSK tröjan.

Satt och brände lite på jobbet när #50 kom förbi. Han hade sett att det var "breaking news" på g. Att mitt huvudet kom igång då kan jag lova. Väl hemma vid lunchtid rök datorn igång och man får väl tillskriva det extra slitaget av f5 knappen GSK-hockey.com denna gång. För övrigt disskuterade vi oss fram till ett av namnen som kritade på idag. Ni får själva gissa vilket.

Det kom ett mms adresserat från Mr Bebben. Texten var....Forza GSK. Jo jo! Vi vet nog vad vi hör hemma han och bloggredaktören själv. För övrigt så är en sådan fin Fordbil värd en fin skylt. Eller vad säger ni? Det tycker jag i alla fall.

Blev en rallyutflykt ikväll. Sydsvenska rallyt drog igång nedåt Toftaholm. Det visade sig att det var smidigt värre. Första och andra sträckan var samma sträcka så det blev inga förflyttningar. Som ni ser på bilden så fick vi en bra plats även denna gång. Det är ju en annan klass på piloterna i detta rally mot det vi var på förra helgen så det gjorde att avåkningarna uteblev. Men att det går att åka fort i skogen alltså.....

*

Thomas Lövkvist fick bara åka i den rosa ledartröjan en etapp. Men som han gjorde det. I etappen upp till Alpe di Siusi som han fick åka i ledartröja knäckte han ryttare efter ryttare upp för den mördande branta avslutningsbacken. Han slutade trea slagen av Menchov men på samma tid som tvåan Di Luca. Men bonussekunder gjorde att tröjan rök. Nu är han tvåa i sammandraget endast fem sekunder efter ledande Di Luca.

Har följt tourerna ett par gånger nu och att se Lövkvist och Kessiakoff sluta trea och tia på en bergsetapp är nästan för bra för att vara sant. Giro d´Italia lever mer än någonsin denna gång och nyckeletapperna lär följas lite noggrannare nu.

Ciao för nu!

Inga kommentarer: