29 april 2009

62-34....igen!

62-34. En vanlig rubrik vad gäller Lejonen numera. Anledningen till att det blev den igen var att premiärmatchen i Motala slutade med samma förnedrande nederlag som träningsmatchen i Västervik gjorde här för leden.

Lejonen laddar för match. Trodde man i alla fall.

Vi kom som synes iväg till Motala och bloggen fick skjuts av Disfigured denna gång så att klaga vore som att skjuta sig i foten. En som gjorde det var dock Fröjden. Lejonen mönstrade ett på tok för klent lag denna afton. Till hans försvar skall sägas att vi mötte ett Piratlag uppbyggt som vårat fjolårslag var. Jämnt och med superreserver. Och det visade sig än en gång vara ett oslagbart recept.

Inte för att jag hade så hemskt stora vinstförhoppningar när vi rullade mot målet men 28 poängs marginal....Inte bra. Endast två heatvinster under matchen och förnedrande sju femettor emot oss.

En kanonkväll för speedway på Lastspartner Arena.

Men man har nog varit på lite för många GSK matcher och fått spö med 8-1 så man brydde sig knappast över resultatet. Det var som det var bara. Men att höra sången från maskinerna och känna lukten igen var kul. Att det sedan var en så fin kväll och i goa polares sällskap gjorde att det var synd att hänga läpp.

Skall man tala om Fröjd - så skulle ni bara sett hur Piratåkarna körde. Det var en "fröjd" det.

Lejonkungen kördes ner och blev liggande ett tag i sextonde heatet. Nu vet vi att tummen rök av. Inte hans kväll detta. Tappade som hela Lejonlaget rejält med poäng första halvan av matchen. Blev till och med nollad en gång.

Adams. Bara två heatsegrar på sex körda heat. Men ändå är han den ende som får godkänt tycker jag. Holder kämpar på och stannar på fyra poäng. Men resten......de var bara sist.

Skärpning till tisdagens äventyr Lejonen. Annars gapar snart läktare och vallar tomma på Axelent.

Adiós amigo!

Inga kommentarer: