19 april 2009

Kung Henrik & Lejonkungen.

Rangersmatchen igår var spännande värre. Efter halva första perioden kontrade man in 1-0 på Washington och det visade sig att det skulle stå sig matchen ut. Man har nu efter två matcher i huvudstaden 2-0 med sig hem till veckan. Behöver jag skriva att Lundqvist var rätt vass i buren. Mycke flyt med stolpar och ribbor. Rangers kom knappast över sin egen blålinje stundtals så man fick förlita sig till ett klassiskt GSK spel. Håll tätt bakåt så kommer chansen förr eller senare framåt.

*

Speedwayen drar igång till veckan på lite mera allvar. Lejonen har en träningsmatch i Västervik på tisdag och första GP tävlingen är på lördag. Lejonens trupp är lite förändrad från förra säsongen. Super Mario Wegrzyk är numera i Örnarna. Dave Watt ersätter. Leigh Adams hamnade dessutom i Lejonen och blir sevärd värre på ovalen. Sen har en engelsman Lewis Bridger även han anslutit. Hur Lejonen skriver förarna med lite lägre snitt på farmarlaget Örnarna eller Lejonen är en gåta för sig.

Lejonlaget till träningsmatchen.

Dave Watt
Ricky Kling
Nicki Pedersen
Lewis Bridger
David Ruud
Emil Kramer
Robert Pettersson
Dennis Andersson

Lite Lejon och lite Örnar men ett rätt hyggligt lag. Västervik lär visst ha alla sina förare med så det blir att se direkt vart vi står inför premiären tisdagen därpå i Motala.

Lejonkungen Nicki Pedersen har gjort klart med sin polska klubb Czestochowa. Det är samma klubb han valde att lämna när de skulle dra ner hans lönekostnaderna med 50%. Men det visde sig inte helt lätt att hitta en annan klubb så efter förhandlingar så fick han sänka lönen med 30% och tog det budet.

God afton!

Inga kommentarer: