27 april 2009

Dags för Speedwaypremiär.

Och bloggredaktören skall förstås försöka infinna sig på Lastpartner Arena under morgonkvällen för att beskåda tillställningen. Trots tv sändning.

*

Bloggredaktören är aningen tyngd av besvikelsens börda. Eller rent av totalt tillplattad. David "mr. Lejonen" Ruud är petad i premiären. Det är inte klokt! Han är given i alla Lejonuppställningar. - For ever - Han avgör om han skall köra. - That's it - Kör David inte ihop en enda poäng av en händelse i en tävling är det attans mycke bättre än om en australiensisk, dansk eller polsk nomad gör det samma. Alla lokala sponsorer till Ruuden? Inte kul för dem. Och de övriga som gräver ner sina vinster i gruset runt ovalen. De vill se hemmasonen.

Fröjd....förklara gärna den där Adamsvärvningen. Jag är skeptisk fortfarande.

Få in både Nicki och Adams i laget med deras snitt är tungt och man såg i fjol hur Dackarna led av att ha för många högdjur och sopreserver. Ett högdjur räcker som driver på de andra. Hur som haver. De som skall göra det i morgon är.....

Lejonkungen
Zbigniew "Zibi" Suchecki
Watt
Holder
Adams
Pettersson
Klingan
Dennis Andersson

Det blir viktigt att en som Zibi tar poäng i de tre heat som han kör tillsammans med Nicki. Adams i sin tur får ta hand om ryssen.

*

Skall bli en intressant afton i morgon.

*

Swiddesläpsko då? Näää.... nu är man nästan utsmetad.

*

Utsmetad och utsmetad. Allt kan dock hända i morgon. Och skall man skriva om vad som har hänt så har allt hänt i serien mellan NYR och Caps. Tränare i fight med publiken, Betts brutalnockad av Brashear, Dubinsky blev biten av Morrisonn. Ja ni läste rätt. Det blev typ stelkramsspruta efter match. 3-3 i matcher nu efter att Rangers förnedrats hemma i MSG i match sex. Do or die match på tisdag natt således. NHL slutspelet är igång kan man säga.

Ha dé.......läsarvänner så hörs vi framöver.

Inga kommentarer: