17 april 2009

Lagbygget .

Jonas Bystedt är klar för en ny säsong i GSK. Vad säger man? Vi vet alla vad han kan hitta på. Bland annat underhålla ett helt Karlskronalag själv. Den var magisk den där söndagseftermiddagen. Inte nog med den. 80 p på 72 matcher i GSK. Det matchar inte många som varit i GSK de sista 10 åren.

En hel del namn har det blivit i utöver Bystedt sen jag nämnde truppen sist. Peter Boman, Erik Hedlund, Hoffa, Bom Bom Olofsson, Joakim Larsson och tränaren Hasse Pettersson.

Boman och Hedlund har hämtat rutin i grannklubbarna och det är kul att de nu är tillbaka i GSK. Man har ju följt dem en smula under deras tid i j20 laget. Men a-lag är a-lag oavsett division och det kommer de ha jättenytta av nu när de skall kriga till sig en plats i GSK. Sen får man hoppas att Hoffa och Larsson får vara hela från skador i fortsättningen.

Olofsson ökade på sin speltid denna säsongen en hel del. Det blev både rutin och hårdhet av det och det skall bli kul att följa om det kan lossna rejält nästa säsong. Sen vad det gäller Hasse så är det hur bra som helst att det finns ledare med så mycke GSK att tillgå. Det kommer vi få mycke nytta av i vinter.

Bystedt är självskriven bland de tongivande spelarna. Men för alla de som nu nämnts ovan hoppas man att de knyter nävarna ordentligt och kämpar och har tålamod för att ta den där platsen. Alla hamnar inte i förstakedjan direkt. Ser man på en som Gurra i växjö så är det först nu den tredje säsongen som han ökat på speltiden rejält.

Truppen i dagsläget.

Målisar.
Inga
Backar.
Fredrik Petersson
Joakim Larsson
Forwards.
Sebastian Kölsow-Isaksen
Jonas Bystedt
Robert Olofsson
Rickard Hoffrén
Emilio Salinas
Peter Boman
Erik Hedlund
Tränare.
Svein-Ove Nermo
Hasse Pettersson

Inga kommentarer: