07 april 2009

E eller F?

Tingsryd vann matchen mot Örebro igår. 3-2 och nu leder Taif kvalserien till Allsvenskan. Om endast med ett gjort mer mål. Målskillnad och poäng är den samma. Tingsryd skall upp till Haparanda för match mot Asplöven i sista omgången medans Örebro har Huddinge hemma.

Om Taif stannar kvar i ettan blir det Kungälv som får dra norrut mot E serien då? Borde nästan bli så. De känns som det nordligaste laget med kortast resväg mot värmland. Skall vi nu försöka få lite fler besökare i rinken så får vi hoppas att det inte blir vi som får ner Sunne och Munkfors på besök. Hur som haver får vi vänta ut skärtorsdagens sista omgång först till att börja med.

Vi har ju halvhållit på Taif förr. Då på plats uppe i Arboga när vårat första Allsvenska kontrakt säkrades. Men nu är jag kluven. Taif drar mer folk än Kik och har hockeyn i väggarna i Dackegloben men Kik har vi nog lättare för i längden. Det får helt enkelt gå som det går.

Lev väl!

3 kommentarer:

Anders Friborg sa...

Jag tror att det istället blir Skövde som hamnar i E-serien. De splittrar knappast Skövde och Mariestad som nu ramlat ned till den serien. Eftersom Halmstad nu också kommer att spela i vår serie så känns det också rimligt att det blir ett västkustlag som Kungälv.

Ett annat alternativ är att både Kungälv och Skövde flyttas till "Värmland" serien. Då kan det istället bli Västervik som hamnar i vår serie. Nybro och Västervik känns kanske lika logiska i söderettan som Kungälv och Skövde.

Vi får väl se. Förbundet brukar överraska...

Anonym sa...

MP ! Ditt ragg i klorhallen vill nog att kik hamnar i F!!
#50

# 72 Mårten sa...

Jag var nog för trött igår när jag skrev. Skövde finns ju på kartan med.

Men vi avvaktar morgondagen först och se vilka som skall spela i ettan över huvud taget.