01 april 2009

Div 1 kvalet klart.

Ulricehamn kunde bara sitta hemma och "titta på" när Mörrum gick förbi dem i sista omgången och knep den andra och sista platsen till ettan. Både Uif och Hhc ryker ner i tvåan. Lag som vi hade vissa problem med under vintern. Så man är rätt tacksam för Salles mål nere i Helsingborg.

Scenariot var att Uif hade spelat klart sina matcher och Mörrum behövde bara en oavgjord i Jonstorp för att säkra kontraktet. Det fixade de ju gallant med en vinst i stället. Man får gratulera och hälsa Mörrum välkomna tillbaka till ettan. Halmstad är väl värda ett litet grattis med men en ramsa kan ni öva in till matcherna till vintern. "Halmstad tar man inte på allvar"- med tillhörande handklappning.

Halmstad 20 p
Mörrum 15 p
-----------
Ulricehamn 13 p
Helsingborg 6 p
Jonstorp 6 p

Kvalserie E med Boro-Vetlanda var än mer rafflande. Boro faller på målsnöret igen. Vilken gång i ordningen vet jag inte. De hade bortamatch mot Grums och vann med 4-0. Sunne och Munkfors stod 3-0 till Sunne när Munkfors får in det där lilla målet som behövdes för avancenang så här när man vet facit. Hua....jobbigt för Boro igen.

Sunne 24 p
Munkfors 34-28 +6 15 p
----------
Boro-Vetlanda 29-23 +6 15 p
Arvika 6 p
Grums 0 p

Bara att vänta in det allsvenska kvalet nu.

Höres!

2 kommentarer:

Tommy sa...

Får ju inte glömma ramsan "Halmstad hammers finns inte längre"

# 72 Mårten sa...

Tommy!

Fick denna länken från #50. Den publicerades inte ens på första april.

http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.429345

Så tycker den krönikören - vi tycker som du!