31 mars 2009

Säsongens sista.....på plats.

Härligt kort! Seger nummer 38 för säsongen fixad.

Säsongens sista på plats. Hockeymatch i alla fall. Bloggredaktören lär väl hamna på andra evenemang så småningom. Blev i vilket fall åka av till Lakerdome igår. Kvalseriematch för Leksand mot Växjö stod på menyn. Fick med mig rödhöken Bebben som credigt nog ställde sig i Leksandsklacken med mig. Men efter fullständig förnedring av Lakejerna både sportsligt och skönsjungande fick han nog efter förstaperren och flög över till andra sidan. Då var ställningen 4-0 till min förening.

I andra och tredje perioden flyttade Växjö upp sina styrkor för att få till en reducering. Det lyckades man med till viss del. Man fick till ett mål i varje period som var kvar. Leksand i sin tur bevakade mest resultatet så matchen i sig höll inget större underhållningsvärde. Vi gjorde vad vi skulle och lastade in 4-2 och tre poäng i Jensenbussen hem.

Det märktes att det var sista hockeymatchen man åkte på. Vi sa på vägen till kronoberg denna gång att det var kul att se vad man åker förbi. Ljust hela vägen numera vid denna tiden på året. Så det gick verkligen lätt att köra. Annat är det en regnig hockeyonsdag innan jul.

GSK-kollen var givetvis på plats och kollade. Ovan det obligatoriska kortet på Gurra när han gör det han alltid gör på uppvärmningarna. Åhsberg tänkte jag knappast på och Magnusson vilade mest. Ranta och Björn backgiganter numera. Gurra fick till ett par riktigt bra byten i andra och snurrade på bra runt Läck. Erik jobbar på och tekar bra. Blev även målskytt när han petade in Lakers andra för kvällen.

Erik "pelicanen" Josefsson laddar för tek mot Hägge.

By for now!

2 kommentarer:

Anonym sa...

pelicanen?

# 72 Mårten sa...

Jupp!

Internt smeknamn bland oss gamlingar på GSK läktaren.