25 mars 2009

Det blev kusten för Skoogen.

Simon Skoog lämnade mycke riktigt Olofström. Dock ej till en allsvensk klubb. Har ryktats om en hel del klubbar men att det skulle bli Karlskrona kom som en en överraskning för mig och troligtvis hela Olofström. Fast i Olofström är det nog mer en chock. Att Skoogen och Belin båda drar till den omspringande derbykonkurrenten måste svida värre än tvål i ögonen. Simon skrev på ett treårskontrakt och lär fasen inte vara barskrapad efter det.

*

Har inte nämnt det innan men GSK har ju fått tre påskrifter redan. Kapten K. Kölle! Han går i bräschen och skriver på först av spelarna. Grabben behöver ingen presentation. Bara ett TACK!

Fidde Pettersson förlänger även han. Blev bara bättre och bättre ju längre säsongen gick. Träffar alltid mål med skotten och fick utdelning på det med. En spelare som man kanske inte tänker så mycke på men som back är ju det ett gott tecken. Då är man bra.

Sen stannade coach Nermo och fortsätter träget sitt jobb med coachningen av laget. Bra att vi fick in en utifrån som funkat bra i klubben. Trots mössvalet?!?

*

Kvalserier kan vara jobbiga. Utan att nämna mycke mer just nu så fick Uif och Hhc dyngspö ikväll.

Go GSK Go!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mårten, den mössan är det snyggaste en tränare i GSK någonsin haft på sig :)
Mr Brynäs

Anonym sa...

Vi som jobbar inom föreningen har kallat till ett extra möte med anledning av just denna mössan.
Nermo har lovat att detta aldrig mer skall hända och vi hoppas att Rune skall hjälpa oss att begrava skiten så att ingen mer får för sig att bära denna huvudbonad igen.